Implantat

Vi reparerar din tandrad med implantat

Vi erbjuder även tandimplantat som vi utför med moderna metoder och de bästa materialen. Vi erbjuder gratis konsultation på tandimplantat. 

Vi håller oss uppdaterade och kan erbjuda prisvärda tandimplantat av högsta kvalitet.

Vi har arbetat med många olika typer av tandimplantat och kan reparera och ersätta tidigare implantat – inklusive kronor, broar och täckproteser. Oavsett om du behöver ersätta en saknad tand eller en hel tandrad så kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss för att boka in en konsultation för tandimplantat. Vi undersöker dig och diskuterar därefter igenom din situation och utvärderar om tandimplantat är den bästa lösningen för dig. Du får också kostnadsförslag, anvisningar och tips.

Tandskruvar sätts fast i käkbenet

Ett tandimplantat består av tandskruvar som opereras fast i käkbenet under tandköttet. Skruvarna fungerar som konstgjorda tandrötter där man kan fästa tandkronor, broar eller proteser.

Tandimplantat har många fördelar. Det är kostnadseffektivt och implantatet sitter fast även när du äter och pratar. Du kommer heller inte behöva slipa intilliggande tänder. Dessutom är prognoserna goda över tid – i många fall kan tandimplantat hålla livet ut. Men det gäller att ta hand om sin tandhälsa – och inte röka – för att implantaten ska hålla sig i toppskick.

Välkommen att kontakta oss – vi kan ge dig en ny vacker tandrad med hjälp av tandimplantat.

 

Implantat som ger dig ett vackert leende